Waaruit bestaat de Sun-Mate?

Als u een Sun-Mate bestelt dan ontvangt u een doe-het-zelf pakket thuis. U kunt de Sun-Mate binnen 15 minuten opzetten. Geen ingewikkelde systemen, u bent zo klaar! Het pakket bestaat uit een Yingli Panda zonnepaneel, Involar micro-omvormer, het frame en compleet uit 5 meter Wielandkabel, stekker, bevestigingsmaterialen voor de omvormer en een simpele gebruikershandleiding.

De Sun-Mate staat voor zorgeloos profiteren van de zon. Eenvoudig betekent ook probleemloos. Het systeem bestaat uit slechts 3 basiscomponenten. Er zijn geen bewegende delen nodig. Daardoor kan er weinig kapot gaan en is het systeem onderhoudsvrij.

De Sun-Mate is opgebouwd uit topklasse componenten:

6336e0a3a83e4db65e10c3ee6a082857bfaefd94

Yingli Panda Zonnepaneel ( 250 WP, 1.60m x 1.00m)
Yingli is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld. Dat is niet voor niets! Yingli is marktleider geworden door een hoge kwaliteit en zeer betrouwbare panelen te bieden. Daarom kan Yingli uitgebreide garanties geven tot maar liefst 25 jaar op de opbrengst van de panelen.

De Involar Micro-omvormer
Deze omvormer hebben wij een jaar lang uitgebreid getest onder Nederlandse omstandigheden en kwam als efficiëntste uit de tests. Involar biedt bovendien een garantie van 15 jaar.

Het frame
De Sun-Mate frame is afkomstig van Valk, een Nederlandse producent met jarenlange ervaring. Het is erg gemakkelijk in gebruik en de fabrikant biedt 10 jaar garantie. Door het ontwerp met rubberen leggers is uw dak uitstekend beschermd en kunnen ballasttegels eenvoudig worden geplaatst.

Kortom, de Sun-Mate is eenvoudig en zeer betrouwbaar!

'
TOP